4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Este supa preferata de mine atunci cand este gatita cu pui de tara ;)
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Morcovul se taie rondele, telina pai la fel procedam si cu ardeiul.
Pentru galuste avem nevoie de 2 oua si 6 linguri de faina si 1 lingura de ulei:
Batem albusurile spuma apoi adaugam cate unul galbenusurile, cand sau incorporat aduagam in ploaie grisul si un varf de sare. Se lasa deoparte 30 min.
Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce s-au fiert se ia cu o lingurita din compozitia pentru galuste si se pun sa fiarba la foc potrivit ~ 10 min.
Se serveste cu patrunjel tocat
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult